Uw kat of hond voor kortere of langere tijd wegbrengen is nooit makkelijk. Wij begrijpen dat en doen er alles aan om dit voor u en uw dier zo aangenaam mogelijk te maken. Een hond of kat zal zijn baasje beslist missen, maar het gezelschap van andere dieren maakt veel goed. Wilt u eerst zien waar uw huisdier terechtkomt, dan bent u uiteraard van harte welkom.

In 1990 zijn wij begonnen met dagopvang voor een aantal honden. Omdat de vraag steeds groter werd zijn we toen uitgebreid met een extra gebouw waarin we al iets meer honden in kwijt konden en dat was het begin van Dierenverzorgingscentrum ‘den Inkel’.
Nu zo’n 25 jaar later bestaat DVC ‘den Inkel’ uit 3 gebouwen en 5 afdelingen waarin voornamelijk honden en katten gehuisvest worden. Daarnaast hebben wij 4 ruime uitlaatvelden buiten en twee overdekte uitlaatbakken in de loods, voor als het erg slecht weer is.

Hiernaast ziet u een vrolijk filmpje met een eerste indruk van DVC ‘den Inkel’.

schermafbeelding-2016-09-26-om-12-32-39

Het team dat verantwoordelijk is voor de verzorging van uw huisdier tijdens vakanties e.a. zijn (naast de eigenaren) bijna allemaal professioneel dierverzorgers die de dieren verzorgen, observeren en vooral veel aandacht geven.

Sinds 2010 heeft DVC ‘den Inkel’ een dogwash erbij. In deze ruimte kunt u uw hond wassen in de speciale dogwash waar u kunt kiezen uit verschillende soorten shampoo. U kunt de hond wassen en drogen met speciale apparatuur. Daarmee is de hond thuis in de badkuip wassen voorgoed verleden tijd. DVC ‘den Inkel’ is daarmee uitgegroeid tot één van de grootste dierenpensions van de regio.

De eigenaren van DVC ‘den Inkel’ zijn Henk en Diana Bruijn. Beiden zijn afkomstig uit de dierenwereld en samen runnen zij dagelijks het pension.

schermafbeelding-2016-09-26-om-12-21-20

schermafbeelding-2016-09-26-om-12-23-17

schermafbeelding-2016-09-26-om-12-23-43

DVC DEN INKEL – TELEFOON: 0113-383405 – POLDERWEG 1, 4416 RE  KRUININGEN

Dierenverzorgingscentrum ‘den Inkel’ is aangesloten bij de branche-organisatie Dibevo. U kunt er dus van op aan dat bij ons alles tot in de puntjes geregeld is.