De honden worden bij ons gehuisvest in kennels met binnen en buitenverblijf. Binnen hebben ze een mand met kleed, wij hebben zelf manden en kleden, dus u hoeft deze niet mee te geven. De honden hebben de hele dag beschikking over vers water en krijgen standaard 2 maal per dag eten. Wij voeren het merk CENATURIO (een kwalitatief hoogstaand, Fins merk), dit voer heeft een goede acceptatie en licht verteerbaar. Wij voeren hiervan de adult, senior, puppy, energie en lamb & rice. Wij voeren zowel brokken als diner.
Alleen als uw hond speciaal of dieetvoer heeft moet u dit zelf meenemen. Een aangepast voerschema is geen probleem, u moet dit wel duidelijk aangeven.

Medicijnen
Honden (en katten) die medicijnen nodig hebben zijn geen probleem, ook hiervoor geldt dat u dit duidelijk aan moet geven. Wij hebben ook ervaring met suikerpatiënten die insuline nodig hebben.

Uitlaten
De honden worden driemaal daags uitgelaten. De honden gaan ’s morgens en ’s middags in groepjes het uitlaatveld op (m.u.v. honden die niet samen met anderen gaan, deze gaan alleen). Ze kunnen hier hun behoefte doen en spelen met soortgenoten. ’s Avonds worden de honden stuk voor stuk uitgelaten. Zo kunnen de honden hun behoefte doen, zonder dat ze afgeleidt worden.

Tijdens het uitlaten is er altijd iemand bij op de uitlaatvelden die toezicht houdt.

Behalve dag- en vakantieopvang bieden wij ook de hondencrèche. De crèche is speciaal bedoeld voor hondenbezitters die overdag moeten werken of andere verplichtingen hebben. Een hond is een echt gezelschapsdier die niet een hele dag alleen kan zitten. Bij DVC ‘den Inkel’ wordt een crèchehond 2 maal per dag uitgelaten (indien mogelijk met soortgenoten) en krijgt deze een hele dag verzorging en aandacht.

De hondencrèche is dus een goed alternatief voor een hele dag alleen thuis zitten!

U kunt uw hond op afspraak ‘s morgens brengen en ‘s avonds weer ophalen. Vraag naar het speciale crèche-tarief of mail voor meer vragen naar info@dvcdeninkel.nl

DVC DEN INKEL – TELEFOON: 0113-383405 – POLDERWEG 1, 4416 RE  KRUININGEN