Honden rollen vaak dagelijks door hondenpoep, dode dieren of springen in de meest smerige sloten. Dan is het natuurlijk wel zo fris om je hond even te wassen. Om dit gemakkelijk te maken is er nu de DIGIT DOGWASH!

schermafbeelding-2016-11-09-om-18-04-26

De Digit Dogwash is speciaal ontworpen voor de hondenbezitter, om op een makkelijk manier de hond te wassen. Iedereen kent het probleem van het wassen van de hond. Met de producten die er tegenwoordig in de markt zijn mogen honden zeker iedere twee weken gewassen worden. Deze hondenshampoo’s en conditioners zijn speciaal samengesteld dat ze de vetlaag van de hondenhuid en vacht niet aantasten en zitten uiteraard ook in onze Digit Dogwash.

De ideale manier om je hond te wassen is de Digit Dogwash. 1 euro geeft u 2 minuten wastijd. U bepaald zelf hoe lang u wast en op welke manier u wast.

In de badkamer
Je kan je hond wassen in de badkamer. Calculeer hiervoor een halve dag in, want de badkamer is dan vervolgens zo smerig dat deze ook een grondige schoonmaakbeurt kan gebruiken!!

In de tuin
Je kan je hond wassen in je eigen tuin. Dit kan voornamelijk alleen in de zomer, omdat je zelf ook in een zwembroek moet staan!

Bij de trimsalon
Je kan je hond laten wassen bij de trimsalon. Dit is qua kosten een hoge drempel voor veel mensen. Gemiddeld kost dit namelijk zo’n 25 tot 30 euro.

Is uw hond of zijn uw honden bij ons in pension dan kunt u er voor kiezen uw hond(en) nog voor thuiskomst door ons te laten wassen met de Digit Dogwash.
U kunt dit op het RESERVERINGSFORMULIER aangeven!

DVC DEN INKEL – TELEFOON: 0113-383405 – POLDERWEG 1, 4416 RE  KRUININGEN